Δωρεάν βίντεο/film resources

Δουλεύοντας σε διάφορα προσωπικά -και μη- project, πολλές φορές χρειάζεσαι να κάνεις κάτι γρήγορα αλλά όχι “βιαστικά”. Σε αυτή μας την προσπάθεια έρχονται να μας βοηθήσουν διάφορα sites που προσφέρουν δωρεάν συλλογές με ηχητικά υλικά ή υλικά βίντεο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούσια ή να επεξεργαστούμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Το παρόν post θα προσπαθήσει να αποτελέσει κάτι σαν έναν “σελιδοδείκτη” για να βρίσκουμε όλα τα της εικόνας, εύκολα και μαζεμένα.

Σημείωση! Τα links που ακολουθούν μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν και να δημιουργηθούν προβλήματα με την εύρεση του υλικού. Τυχόν broken links θα διορθώνονται {ή αφαιρούνται} κατά καιρούς, όχι απαραίτητα όμως άμεσα. Με μικρή έρευνα πάντως είναι πιθανόν να βρεθούν τα σωστά links εύκολα από τον καθένα. Προς το παρόν, έχουν τσεκαριστεί ότι δουλεύουν στις 05 Σεπτεμβρίου 2015, ημερομηνία ενημέρωσης του post.

Φυσικά, πολλές φορές δεν χρειαζόμαστε έτοιμο υλικό μόνο για να κερδίσουμε χρόνο, ίσως απλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να τραβήξουμε το υλικό που χρειαζόμαστε ή ακόμη πιο απλά θέλουμε κάποια… έτοιμα εφφέ! Οπότε…Η παρούσα λίστα μπορεί να ανανεωθεί πανεύκολα αν έχεις κάποιο link να προσθέσεις, για αυτό τον σκοπό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα σχόλια ακριβώς από κάτω!

Comments